ГрадътИзбориИзпод тепетоМненияНовини

ГЕРБ се прицели в 4 мандата в областта

ГЕРБ регистрира листата си в 17 Районна избирателна комисия Пловдив – област, пише БНР. 21 са кандидат-депутатите с водач Десислава Трифонова, която измести Дани Каназирева, оглавявала листата на предходните избори.

36- годишната Трифонова беше директор на Агенцията по инвесиции и беше освободена от поста, беше и депутат в последния парламент, член на на икономическата комисия и комисиите по иновации и еврофондове.

„Ще водим битка по суша, вода и въздух, за да спечелим“, кометира областният координатор на партията Георги Мараджиев.

„Дани Каназирева просто иска да бъде по-полезна за Пловдив. Киро като се върна от Канада с какво помогна, докато ние имаме нов водач на листа, млад. С младите хора се опитваме да спечелим периферията“, отбеляза Георги Мараджиев.

Той добави, че партията се цели да вкара 4 депутата в НС от Пловдив област. Обяви и социологическо проучване от вчера според което коалицията ГЕРБ- СДС ще спечели с резултати като от 2017 г.

Водачът на листата добави, че е добре запозната с проблемите на областта и ще работи спрените инвестиции да тръгнат. На второ място в Пловдив е Иван Червеняков, трети – Иван Кръстанов. На четвърто и пето място са Младен Шишков и Розалин Петков.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина