500 бетонови колчета в битка с Тодор Петковци

Евала

Image title
Ето как паркира Тодор Петков преди седмица- повече няма да има тази възможност
Ето как паркира Тодор Петков преди седмица- повече няма да има тази възможност
Решителен метод за защита от нагли шофьори, които паркират където им кефне , е задействала общината. Вече ви показахме снимки на джипове и лъскави возила, гарирани на места за пешеходци. Последно щракнахме коскоджам ти бившия областен управител Тодор Петков да мачка тротоара край Пощата с огромния си джип. Случайно или не, точно на това място днес засякохме бригадата на Драгиев и Ко, която побива 500 бетонови колчета за борба с Тодор Петковци. Те се поставят от спирката на Азия до светофара след хотел Тримонциум.
 
Техническият ръководител на фирмата изпълнител следи майсторите за поставянето на всяко едно от тях, наредени в края на тротоарите, за да не пречат на пешеходците. Поръчката на общината е заради хората, които спират на пешеходни зони с ясната мисъл, че там гарирането е забранено. Е, днес Image title
ще им е последният път, казва бригадирният с усмивка. Предвиден е допълнителен запас от бетонови колчета, които ще бъдат монтирани и на други ключови зони, където се нарушават правилата редовно. Има и резерви за подмяна след евентуална акция на „доброжелатели”, каквато със сигурност ще има в някакъв етап.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.