Изпод тепетоМненияНовини

Администрацията на Община Родопи ходи на тоалетна в Данъчното на съседната улица

Заради извънредната ситуация за нуждите на служителите и гражданите е наето и допълнително санитарно помещение в съседно заведение

Спукана стара каменинова тръба, която е на повече от 40 години, създаде извънредна ситуация за служителите и гражданите в сградата на Община Родопи, която се намира на улица „Софроний Врачански” 1А в центъра на Пловдив.

Управата е положила усилия да осигури нужници, но за всеки случай, ако имате работа там, то имайте едно на ум. Заради аварията са затворени двете саниратни помещения в сградата на общината. За нуждите на служителите и гражданите са осигурени тоалетни в сградата на „Местни данъци и такси” на улица „Скайлер”. Наето е и допълнително санитарно помещение в съседно заведение.

От кметството съобщиха, че се извиняват за създаденото неудобство.

Общината е започнала спешен авариен ремонт на канализационната инсталация днес. Ремонтът налага да се разкопае настилката пред входа на сградата, а за извънредната ситуация е уведомен район „Централен”. Мястото на разкопаване ще бъде обезопасено с предупредителни ленти. Създадена е организация строителството да приключи в най-кратки срокове, като старата и компрометирана канализационна мрежа ще бъде подменена със съвременни полиетиленови дебелостенни тръби.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина