БългарияИзбориНовини

Денков и Борисов се разбраха за минимални промени в МС при ротацията

За минимални промени в състава на Министерския съвет при предстоящата ротация са се разбрали премиерът Николай Денков и вицепремиерът Мария Габриел. За това съобщи в кулоарите на парламента министър-председателят, цитиран от БНР. По негова покана в парламента се провежда среща между него и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, а темата е ротацията и оценката за дейността на отделните министри.

Пред журналисти, Борисов каза, че ротацията не е на всяка цена, както похвали дейността на министрите на транспорта, регионалното развитие, икономиката, културата и образованието, но отправи критика към дейността на земеделското ведомство. 

„Вчера, когато казах, че в много министерства виждам много, много слаба работа. Така го виждат всички хора и за това много сериозен разговор ще проведем по тези теми, включително и за земеделието. Запалиха Европа фермерите! Ние тук нищо не обсъждаме по темата! Или поне не съм чул. Не съм видял министърът да излезе с план, с мерки, да дойде, да ни запознае“, каза Бойко Борисов.

„Да, ротацията не е на всяка цена. Ротацията ще се случи и трябва да се случи. Нека имаме ясни гаранции, че ще продължи работата по управленската програма, когато е ясно, че България ще продължи да се развива като проевропейска държава, която подкрепя основните европейски приоритети, която се бори за увеличаване на доходите и намаляване на неравенството. Това са целите, за които ние се борим, така че ако можем да ги реализираме, ще има ротация. Ако не можем – няма да има“, отговори Николай Денков.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя–– https://do.my/biox

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина