АктуалноБългарияЗабавлениеНовиниСпортен Пловдив

Виктор Илиев спечели снукър турнира Пловдив Мастерс

Виктор Илиев спечели снукър турнира Пловдив Мастерс, който се проведе през изминалия уикенд в града под тепетата. Състезанието бе организирано от Спортен клуб за снукър и билярд Пловдив и зала „Утопия“, с подкрепата на Българска снукър федерация и Община Пловдив. То е с ранкинг за националния шампионат. На откриването присъства и Николай Бухалов зам.-кмет по „Спорт, младежки дейности и социална политика“ в Община Пловдив.

В турнира взеха участие 23-ма състезатели от цялата страна.

На оспорвания финал достигнаха Братислав Кръстев и Виктор Илиев и двамата от София, Братислав започна уверено първия фрейм, като реализира 78 точки, но загуби втория, в които Виктор реализира 61 т. В петия Виктор реализира и най-големия брейк на турнира 101 т. и в крайна сметка мачът завърши с победа за него с 4 на 2.

Организаторите изказват специални благодарности за всички лица участвали и спомогнали и за организирането: председателя на Спортен клуб за снукър и билярд Пловдив Иван Кюпов, представителя на Зала Утопия Цанко Димитров, турнирен директор Владимир Иванов.

Съдии на състезанието бяха: Василена Узунова, Галена Паскалидис, Виктория Рогачева, Габриел Грозданов и Александър Дудев.

Снимки: Здравко Петков

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина