Актуално

Обувки с 24-каратово злато майсторят “Marili I&M”

Поръчковите чепици – новият хит. Изборът е измежду 25 000 модела

Подобни скици приемаме на електронната си поща
Подобни скици приемаме на електронната си поща
Обувки и ботуши с уникални рисунки, кристали и 24-каратови златни орнаменти са новият хит сред хай-дамите под тепетата. Ценителите на бутиковите чепици поръчват уникални модели в ателието на майстора Илия Йончев, който признава, че отиват по 300-400 лева в злато на чифт. Дипломираният живописец от години е отдаден на модния дизайн и прави истински пластики върху кожа в ръководената от него фирма “Marili I&M”.
Няма невъзможни фантазии. Пожелай и ще получиш индивидуални и уникално изработени чепици от най-изтънчени или екстравагантни модели, предвид личния вкус. Изборът е измежду 25 000 модела на собственото “Кaмато студио дизайн” на фирмата, което твори моделите за повечето големи предприятия в бранша у нас . Клиентът сам избира дали да поръча обувки от щраус, змия, норка, ярешка или конска кожа. ВИП-дамите могат да поискат каквато и да е рисунка върху чепика, за да се върже с целия им стайлинг. Ако към нея бъдат инкрустирани благородни метали, камъни Сваровски или кристали, скача и цената. Но затова пък ще носите уникат. Рисунките по одобрен от клиента проект издържат на дъжд и сняг, не и на остър маникюр. Изключително впечатлени от бутиковите чепици на пловдивската фирма, от прочутата френска модна къща “Симбелин” преди няколко години поръчват обувки за една от колекциите си. Модната къща има 89 бутика в цял свят, но се доверява на нашите майстори, Image title
чиито модели са презентирани не къде да е, а на луксозен подиум край Сена.
Без дърво и метал, от всичко може да се направи обувка, казват моделиерите на небезизвестната пловдивска фирма. Повечето от кожите са изработени по поръчка на нашите дизайнери в Италия и могат да бъдат оцветени във всякакви нюанси. Норката и кожите с косъм били изключително подходящи за ботуши с обърната яка, а велурът – за мокасини и боти. Боите и лепилата също са италиански. Всички обувки са с естествени материали, хастарът – също, за да не се изпотява кракът. 
Направата на един чифт отнема най-малко месец, предупреждават от “Marili I&M”. Особено ако моделът е по-екстравагантен, каквито искат момичетата от нощните барове. За тях са най-удачни ботуши с високи платформи, инкрустирани с камъни или пък с рапиди и капси. Мотобратството, което има специално отношение към чепиците, може да избира поне от 100 модела с катарами, верижки и емблеми с лазерна рисунка.Всеки чифт е съобразен с вида на мотора. На лявата обувка се слага специален протектор за износоустойчивост, тъй като с този крак превключват предавките.
Как да си намеря обувка като нося 35 номер, тюхкат се немалко миньончета, на които им е втръснало да пазаруват от детски магазини и искат мадамски чепици. Същото се отнася за жените с по-голям крак, тъй като дамската номерация е до 41. Проблемни са и хората с диабетно стъпало, висок свод или дюстабан. Моделите за тях са съобразени с анатомичните проблеми на крака. Хлапетата също трябва да носят ортопедични обувки от естествена кожа, затова родителите могат да направят и поръчка на детски чепици.
Една от най-новите серии на “Marili I&M” е посветена изцяло на гейовете. В нея са заложени лачени и обувки от крокодилска кожа до 45 номер. Вариантите са равни и с токчета.   Image title

Под тепето и “Marili I&M” обявяват конкурс за най-оригинален модел обувки. Пращайте скици на вашите предложения на [email protected]. Одобрената от нас визия ще бъде произведена абсолютно безплатно, а моделът ще бъде кръстен на името на дизайнера си.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина