Актуално

Камен Донев скъса гащи на Античния

Супер талантът разпра панталона си по време на спектакъл


Супер талантът взриви Античния
Невероятният талант Камен Донев сцепи панталона си баш на чатала по време на култовия си спектакъл “Възгледите на един учител за народното творчество”. Гениалният пич разпра гащите си пред повече от 3000 души, напълнили до козирката Античния театър. Актьорът, певец, танцьор,  писач, творец така се раздаваше на сцената, че шевовете на долнището му не издържаха на напъна и поддадоха на десетата минута от моноспектакъла му. Близо час Донев не усети, че играе пред маса народ с две огромни дупки, зейнали към най-свидното му. Към средата на може би най- харесвания театрален проект в близките десет години Донев се усети, че без да иска прави стриптийз пред феновете и фенките си и прикри голотата с червена покривка. “Опа. Съдрал съм си гащите”каза само артистът. “Да внимават дамите от първите редове. Добре, че съм с черен слип”, изкодоши се Камен. Царят на импровизациите, както го наричат колегите му, получи писмо от продуцента
Калин Вельов и компанията му се смяха до сълзи
си, в което беше отбелязан крайния резултат от пишман квалификацията за световното по футбол. Имаше и въпрос към актьора- “ Искаш ли нов панталон. Имаме резервен”. Донев обаче така гореше в спектакъла, че с лекота отказа предложението на продуцента си и продължи шоуто със сцепени панталони.
На сцената с него излезе част от трупата на ансамбъл “Филип Кутев”, както и прелестната в народното пеене Нина Николина. Всички над 3000 души първо се смяха до сълзи, после се замислиха тъжно върху посланията на Донев. И не го пуснаха да си ходи. Аплодираха го повече от 15 минути и искаха бис. На крака беше и Калин Вельов, който се появи на Античния в компанията на две дами.
Камен Донев прикри дупките на чатала с червена покривка

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина