Актуално

Искат линч за наркомани, вадили нож на деца заради насъщната доза

Извергите, направили куп въоръжени грабежи над хлапета, бяха спипани от ченгетата

Image title
Авторите на куп брутални грабежи над дечица бяха задържани при акция на полицията. Арестувани са двама комплексари на 27 и 28 години, които в продължение на близо месец плашеха с ножовете си 11 годишни малчугани, за да ги тарашат. Задържаните са наркомани и са вадили акъла на хлапетата с остриетата си заради насъщната доза дрога.
Извергите са известни на полицията, а един от тях- С.Е. е и осъждан. Мъжете са били заловени при проведена съвместна специализирана полицейска операция на служители от Пето РУ, Шесто РУ и от сектор “Криминална полиция”. До момента е установено, че в периода 10 – 16 април на ул.”Найден Геров” и в парк “Лаута” те са нападнали и заплашили с нож общо 7 момчета и 4 момичета на възраст от 11 до 13 години , на които отнели мобилните телефони. В някои от случаите двамата мъже са се придвижвали с велосипед. В момента се проверява съпричастността на Д.А. и С.Е. към грабежа на още едно дете от вчера. 13-годишно момче бе нападнато входа на ОУ”Виктория и Крикор Тютюнджиян”.
Родители искат публичен линч за изродите, вадили ножове на децата им. Всички жертви на бруталния престъпен дует са с трайни психически травми от нападенията.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина