АктуалноГрадътМненияНовини

Инженер предупреждава: Критична е ситуацията с възлов надлез

Строителен инженер алармира, че състоянието на възлов надлез е повече от критично. Става въпрос за съоръжението, което се намира на един от най-натоварените пътни възли в Пловдив, свързващ града с околовръстното и с магистрала „Тракия“.

Инж. Веселин Георгиев апелира да се вземат бързи мерки, тъй като надлезът е силно компрометиран. Преди месец той е запознал АПИ с казуса и е призовал за скоростна проверка на обекта от експерти от агенцията, но вече близо 30 дни след сигнала му няма реакция от тяхна страна.

“ Изпратих този сигнал директно до Агенция „Пътна инфраструктура“, поради факта, че трябва да се предприемат бързи и адекватни ремонтни дейности. Въпросният надлез се намира на един от най-натоварените пътни възли в Пловдив, свързващ града с околовръстното и с магистрала „Тракия“. Гредите на надлеза са изключително компрометирани, видно от снимките. Писах не само в качеството си на гражданин, но и в качеството си на строителен инженер. Надявам се да бъде разпоредена компетентна проверка, в най-скоро време“, обърна се и към Под тепето инж. Веселин Георгиев.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

16 коментари

 1. Тези греди ще издържат още най-много 100 минавания на тирове отгоре. Така че, бройте времето. Аз му давам 2 месеца, не повече. Трябва веднага да се затвори за тежки камиони.

  1. Следете Народно събрание, Възраждане го поставиха като въпрос на парламентарен контрол.
   Също така бяха организирани няколко срещи с директора на АПИ.
   Благодаребие на Възраждане, заработиха всички осветителни тела по стълбовете. Скоро пак е станала катастрофа и от Асеновград посока Пловдив няколко км отново са аварирали, заради начинът на свързване на стълбовете.

   1. Благодарение на руските шпиони от Възраждане и варненския циганин Костадин Костадинов сме на този халп. ПРЕДАТЕЛИ!

    И защо лъжеш, че осветителните тела светят заради възраждане, това е предложение на ППДБ и беше подкрепено от Браво, Пловдив!

     1. Петре, причината е, че масово народът е обезверен и не гласува. И му подават ключови думички, които превъзбуждат нисшата класа – „бежанци“, „джендъри“, „евро“ – и така българите, които са дори със средна интелигентност, се изморяват да слушат по цял ден кряканията на Вгъзраждане (най-сериозната заплаха за националната сигурност на България) или на онази мутра чалгаря с подарена диплома Славчо Трифонов, който е страничният проект на Ахмед Доган, защото са скарани с Пеевски. Дълбоко е, ама не много. До глезена макс.

      Горе съм писала „халп“, ама без да искам.

     1. Умния се е включил с „градивна“ критика, типична за нисшата класа – никога по темата, директно с обиди, просто защото ви е толкова капацитетчето на Вгъзраждане и Има тъп народ. А горе няма и дума, която може да оборите – фактите са факти, а мнението… е за лична употреба.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина