Актуално

Астроложка представи “Зодии на вкус” в Посейдон

Пламен Данаилов съветник на авторката, Ива Екимова- редактор

Редакторката Ива Екимова и авторката Марияна Добранова показват 'Зодии на вкус'
Редакторката Ива Екимова и авторката Марияна Добранова показват ‘Зодии на вкус’
Астроложката Марияна Добранова представи първата си книга “Зодии на вкус” в ресторант Посейдон снощи. Пред гостите, авторката бе представена от редакторката на подаръчното издание и PR на проекта Ива Екимова. Книгата излезе на българския пазар с марката на издателство „Кръгозор”. Марияна Добранова е една от най-добрите ученички на астролога Иван Станчев. Позната е на зрителите от предаването “Астрология за всички” и от шоуто “Часът на блондинките”. Тя вкарва в кухнята всички зодиакални знаци и с намигване разкрива кулинарните предпочитания на всеки един от тях, каза редакторката Ива Екимова. На представянето на изданието дойде и съветникът на авторката в написването на кулинарно-астроложката творба- пловдивският бизнесмен Пламен Данаилов. Той разкри, че е предложил част от зодиакалните рецепти, описани в книгата. Данаилов дойде на премиерата с новата си приятелка, която изглежда повече от щастлива. 
Книгата “Зодии на вкус”  съчетава  две на пръв поглед несъвместими неща – астрологията и кулинарията. Занимавам се с астрология от 15 години. През периода, в който изучавах медицинска астрология, силно впечатление ми направи връзката между вкусовете и продуктите, които управляват планетите и зодиакалните знаци, и предпочитанията на хората, родени под съответния зодиакален знак.Астроложката в прегръдките на кулинарния си съветник Пламен Данаилов
Астроложката в прегръдките на кулинарния си съветник Пламен Данаилов
Предпочитанията на хора от различни зодиакални знаци към определени храни са свързани с медицински проблеми, касаещи същите зони по тялото, управлявани от съответната зодия. Вече мога да дам отговор на въпросите: „Защо Везните обичат сладките неща?”, „Защо повечето Козирози имат проблеми с костите и зъбите?” и „Защо Девите имат проблеми със стомаха?” Реших, че мога да съчетая познанията си по астрология и любовта към добрата кухня. Резултатът е налице – книгата „Зодии на вкус”, разказа авторката Марияна.
В книгата са включени характеристики на всички зодиакални знаци, храните, които най-често предпочитат, и онези  продукти, които са най-полезни за тяхното рационално хранене. Рецептите, които са избрани с помощта на Пламен Данаилов са вкусни и здравословни.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина