АктуалноГрадътКриминалеМненияНовиниПод ножа

Невиждано: Полиция пази кино прожекция

Пари на данъкоплатците се харчат заради политическо говорене

С невиждано събитие Пловдив ще запомни 16 април. Полицейски екип бе изпратен да патрулира и охранява кино прожекция. Организираното от фондация GLAS, съвместно с Британския съвет събитие бе атакувано от пловдивския клон на ВМРО като „джендър пропаганда“.

Малко преди началния час на събитието в LUCKY Дом на киното пристигна полицейски патрул. Изглежда той е бил изпратен да следи за ексцесии. Самата прожекция стартира в 19 часа с кратко представяне и без никакви проблеми. Отправените заплахи и трупане на политически ПР обаче са принудили органите на реда да харчат от ресурса си.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. До предишният коментирал му препоръчвам да прочете какво означава джендър първо и научи поне един чужд език. Докато в България се мрази, ненавижда и “не ми харесва” ще сме блатото на Европа и целият свят. Но кой да му обясни че авторът точно е определил как ВМРО използва приказки от хиляда и една нощ за Да ЯДЕ от нашите и неговите данъци. Кажете ми какво смислено са направили те за теб и за ПЛОВДИВ за последните 20 години? Запитай се как военен министър може да му плащаш заплата а той цял живот няма и един ден в който да е работил в бизнес или учреждение а цял живот е бил политик и плюе и ви залъгва с глупости докато пенсионерите си умират от бедност и хората напускат страната.
    Яворов го е казал правилно
    Мислене Петре, мислене му липса на народът!!!!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина