АктуалноГласовеГрадътИзпод тепетоМненияНовиниПод ножа

Контра подписка за премахването на Водолаза от съкварталци

Над 120 семейства от блоковете на Младежка искат облагородяване на пространството

Премахване на кръчмата Водолаза от улица „Младежка“ искат граждани от квартала.

Над 120 семейства, които живеят в блоковете и кооперациите от двете страни на пазара са внесли подписка на хартия в кметството на район „Централен“, разбра репортер на Под тепето, след като потърси за коментар районния кмет Георги Стаменов при  появата на електронната петиция в защита на култовата кръчма.

Да спасим Водолаза!

„При нас в администрацията дойде група от жители на квартала – представители на всички входове от блоковете на улицата. Хората са се организирали сами и само за ден са събрали до момента подписи от 123 семейства. Те настояват за премахване на Водолаза и на всички стари, преместваеми търговски съоръжения от пазара там“, съобщи кметът на „Централен“ Георги Стаменов.

Гражданите искат зоната да бъде облагородена с паркова част и детска площадка.

Специалистите в районната администрация вече работят по идейния проект за това, допълни Стаменов.

Очаквайте продължение по темата.

„Водолаза” ще оцелее и след реконструкцията на улица „Младежка”, но ако промени вида си

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

6 коментари

  1. Водолаза заедно със всички себеподобни грозни ламаринени структури в комплект с пияниците и нахалните търговци продаващи боклуци , да се изрежат като зловонна гангрена от иначе здравото тяло на град Пловдив.
    Ще се радвам алеята да се превърне в линеен парк по подобие на Марица юг.

  2. Мизерната кръчма е време да изчезне. АКо иска да просъшествува може да се премести на евтино парцелче в столипиново. Младежка отдавна плаче за ремонт и облагородяване.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина