АктуалноВкусът на градаЖивотЗабавлениеНовини

Какво да правим в Пловдив през уикенда (03-05.05)

Този уикенд диджеите са подбрали най-танцувалните си плейлисти, а барманите ще миксират най-пивките коктейли

3 май

Представяне на Plovdiv Fantasy Guide + изложба

До всички майни и гости на града…

Той вече е тук – най-новият пътеводител на най-стария град!

PLOVDIV FANTASY GUIDE е един напълно различен пътеводител, разкриващ града ни през очите на хората, които живеят, веселят се, фантазират и обичат тук. Направен е от наши хора за свои хора.

Найлона
19 часа

Visitor Q at the Post

Този петък в „Пощата“ ще гостува небезизвестният Visitor Q. След кратко отсъствие от градската и родна сцена, той се завръща с пълна сила, свежи музикални предложения и определено позитивно настроение.

Главният Узунов отново ще дебне иззад бара, готов да задоволи всички ваши поръчки от питеен тип.

Пощата
21 часа

Downloadin’ / Selection By Grozev

През май освежаваме програмата с нови лица зад пулта на Rock Bar Download! Очаква ни селекцията на Ангел Грозев, който ще проРОКува с яки парчета – като за петък, като за шотове!

Rock Bar Download
22 часа

DJ Iliyan at BALLY CLUB

Петък зад пулта в клуб „Бали“ ще застане DJ ILIYAN! Очаква ви позитивна и динамична музикална селекция, танци до сутринта, с весели и усмихнати парти хора.

Клуб „Бали“
21 часа

4 май

Resident Night: Valeto

След дългия великденски празник и многото почивни дни, дългите отпуски и свежите ваканции е време да се завърнем към сивата градска среда… но пък ние си я правим цветна, защото така ни харесва повече.

Тази събота, Valeto се завръща на обичайното си място – зад пулта в „Пощата“. Той ще се погрижи нещата да са цветни в тази майска вечер, а Главният Узунов ще дебне иззад бара!

Пощата
21 часа

Martin Stoy at BALLY CLUB

Тази събота гост в клуб „Бали“ ще бъде Martin Stoy, който е зад пулта повече от 15 години, има регулярни участия в родния си Чикаго, в Лос Анджелис, Лас Вегас, Ню Йорк, Бостън и др. Неговата музикална селекция от minimal, deep и tech house предоставя незабравимо изживяване на всички негови почитатели в кубовете!

Клуб „Бали“
21 часа

The House And Sax Experience

По традиция събота вечер е време за купон. Vintage House ни кани на House And Sax Experience. Зад пулта ще застане Tommy Riverra, а на сценат ще е Христомир Стоянов. Парчета миксирани и подбрани специално за вас, съпроводени от романтичен саксофон…

Vintage House
21:30 часа

5 май

Bilyana B-day with DJ MARK at BALLY CLUB

В навечериото на Георгьовден, Биляна ще отпразнива своя рожеден ден, в компанията на добри приятели. Зад пулта застава DJ MARK, който ще забавалява всички гости с весела и позитивна музика!

Клуб „Бали“
21:30 часа

Източник: Lostinplovdiv.com

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина