АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Какво да правим в Пловдив през уикенда (12-14.10)

Този уикенд определено не ни се седи вкъщи, а яките купони са толкова много, че се чудим как ще ги обиколим всичките. Трудно ги отсяхме, но ето събитията, които просто не са за изпускане

Снимка: Георги Прокопиев

12 октомври

С велосипед около света с веган номада Лукас

Лукас се самоопределя като веган номад с велосипед. След няколко обиколки около Европа с велосипед решава, че е готов за истински приключения. Той поема от Полша до Южна Африка.
До сега е обиколил 54 държави на три континента с велосипеда си. Този петък ще имате възможност да чуете за преживяванията му, как си организира пътуванията и как преживява като веган в най-различни региони.

Клуб „Нещото“
19 часа

Spreadin’ Love Around

Този петък в бар „Пощата“ ще изпращаме и пръскаме любов към цялата Вселена, като се надяваме Тя да ни отговори със същото впоследствие. Ще изпълним цялото пространство с любов с помощта на вибрациите на музиката, подготвена от VALETO и прекрасните коктейли и напитки, приготвени от барманите.

Бар „Пощата“
21 часа

DJ Iliyan at BALLY CLUB

Този петък гост в клуб „Бали“ е DJ ILIYAN, който ще ви представи своя диджей сет. Очаква ви много позитивна, модерна и динамична музика, танци до сутринта, весели, усмихнати и позитивни парти хора.

Промоции :
• Водка Царская 0,700мл, 4 бр. Red Bull – 55лв
• Водка Finlandia 0,700мл, натурален сок 1л – 55лв
• Водка Finlandia 0,700мл, 4 бр. Red Bull – 60лв
• Jim Beam Bourbon 0,700, 4 бр. Coca-Cola 0,330мл – 60лв
• Bushmills Whisky 0,700мл, 4 бр. Red Bull – 70лв
• Водка Smirnoff 0,700мл, натурален сок 1л – 55лв
• Водка Smirnoff 0,700мл, 4 бр. Red Bull – 60лв

Клуб „Бали“
21 часа

Still Drinking Party

Бар „Фабрик“ ни кани на първото Still Drinking Party за свзона. Dobri Stilldrinkov е подготвил размазващ пънк, ска,  хардкор сет. Също така партито се явява и официална тренировка на футболния отбор на „Фабрик“ преди неделния турнир „Древен и пиян“.

Бар „Фабрик“
20 часа

Ilko & Visitor Q

Този петък зад грамофоните към резидента на „Фарго“ Visitor Q се присъединява Ilko, а цяла нощ музиката ще бъде само от плочите в колекциите на двамата меломани.

Клуб „Фарго“
21 часа

CineLibri в Пловдив

LUCKY Дом на киното в Пловдив за поредна година ще бъде домакин на кино-литературната магия, наречена Синелибри!

Тази година организаторите са приготвили и две вълнуващи срещи за публиката. Ще имате невероятната възможност да срещнете на живо безспорно най-добрият холандски писател на нашето време, а именно Херман Кох! Ще можете в негово присъствие да изгледате любимата му екранизация на негов роман – италианската версия на „Вечерята“.

Един от специалните гости тази година е и Дрор Мишани – писателят, който създаде майсторския трилър „Липсващото досие“. В негово присъствие ще можете да гледате филма с участието на Венсан Касел и Ромен Гари.

Редом с това ще се срещнем и с екипа на „най-нежния български филм“ „Безкрайната градина“.

Вижте цялата програма на фестивала.

Soundforia At KANAPE

Един от пионерите на Пловдив Атанас Костадинов (SOUNDFORIA) изскача със свежа органична селекция олд скул бийтове с извънземен бас в бар „Канапе“! Музиката ще прелива от дърт островитянски рейв през хопец до ню скул джънгъл брейкс. Чакаме ви там за мощно зареждане и пробуждане на всички сетива.

Бар „Канапе“
22 часа

Loud.able & x2805 in the house

Доайените на кривато звучене сред православния 4х4 хаос застават зад пулта в Absinthe House, а именно Светлозар Анев а.к.а. laud:able и Владимир Чиликов а.к.а. х2805.

Absinthe House
21.30 часа

13 октомври

Electriksoul at BALLY CLUB

Събота вечер е време за парти в любимото местенце за танци, защото за ценителите на добрия клубен саунд ще се погрижи ELECTRIKSOUL! Той е добре познат на българската музикална сцена и няма нужда от представяне, защото партито е гарантирано!

Какво, къде и кога не е за изпускане още през уикенда, вижте в Lost in Plovdiv.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина