АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеИзпод тепетоКриминалеМненияНовини

Изоставиха бебе на улица в Пловдив

Момченцето е на видима възраст 5-6 месеца

Сигнал за оставено без надзор бебе на паркинг на ул. “Д-р Никола Ковачев” в Пловдив е получен  на телефон  112  в 13.50 часа в понеделник. Според информацията, детето било намерено между два автомобила, а до него имало шише с мляко.

На място веднага са изпратени полицейски патрул от Второ РУ и екип на Спешна помощ. Лекарите установили добро общо състояние на момченцето, което е на видима възраст 5-6 месеца. То е настанено в Клиника по педиатрия  при УМБАЛ “Св. Георги”. Уведомени са представители на отдела “Закрила на детето”. Полицейските служители са извършили оглед на мястото, разпитани са свидетели. Под ръководството на Районна прокуратура – Пловдив продължават действията за установяване на самоличността на бебето и издирване на неговите родители или близки. Образувано е досъдебно производство.

Момченцето е с ръст 68 см, тъмна коса и кафяви очи. Облечено е в син гащеризон от полар.

На тел. 032/932-002 в дежурната част на Второ РУ – Пловдив се приемат сигнали от хората, които могат да съдействат на полицията по случая.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Под тепето, като едни силно отговорни, етични журналисти, решиха, че е уместно да му качат и снимката в интернет. Той е беззащите, а вие сте жадни за сензации и кликове на негов гръб.

    1. Яваш бе Rashooo,умишлено е показана снимката за да бъдат разпознати нехайните му родители!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Изпрати новина