ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
БългарияГрадътНовиниПод небето

Водещи експерти определят персоналното отношение към клиента като ключова тенденция за 2020

България не прави изключение от тази тенденция

С настъпването на новото десетилетие редица водещи компании начертават плановете си за развитие през следващите 10 години. И докато технологичните компании залагат на развитие на изкуствения интелект и интегрирането му в ежедневието на потребителите, водещи маркетинг експерти заявяват, че през новото десетилетие разумните компании комбинират това с персонален customer experience. Според изследване на Pricewater house Coopers, 73% от запитаните потребители на различни бизнеси в сферата на потребителските услуги заявяват, че личното отношение е ключов фактор при взимането на решения.

България не прави изключение от тази тенденция. „Клиентите очакват повече информация за продуктите, бързина в намирането на стоката, търсят съвети и препоръки, използват различни канали за информация, пазаруват он-лайн.“, коментира Магдалена Котупова, Директор Маркетинг и комуникации за Mr.BricolageБългария.

Именно Мосю Бриколаж е една от големите компании у нас, които започват сериозна работа в тази посока. Броени дни преди официалното влизане в новото десетилетие, магазинът в Пловдив на бул. „6 септември“ ще започне своя обновителен ремонт. „Крайната ни цел е да направим магазините удобни за пазаруване. Но и нещо повече – да осигурим много по-добро клиентско преживяване.Всички нововъведения ще бъдат свързани с подобряване на преживяването на посетителите.“ Реновацията следва положителния опит от Франция – родината на Mr.Bricolage. През последните години водещи експерти от компанията разработват концепция, която се базира почти изцяло на потребителска обратна връзка, а резултатите след въведените в първите 5 магазина във Франция промени са показателни.

Изборът на Пловдив като първия град в България, който ще приветства обновения имидж с френски маниер на Mr. Bricolage също не е случаен. „В Пловдив и района се наблюдава голямо развитие на икономиката и съответно – голям потенциал за добри резултати. Но по-важната причина – в Пловдив имаме много силен, опитен и ентусиазиран екип, който е доказал професионализма си през годините.“

Магазинът на Mr.Bricolage на бул. „6 септември“ ще бъде в ремонт от 25 декември 2019 и ще отвори отново врати през пролетта на 2020. Съвсем в духа на предстоящите празници потребителите ще могат да се възползват от тотална разпродажба на артикулите в този магазин от 09.12. до 24.12.

По време на ремонтните дейности, за почитателите на бранда и за всички майстори-ентусиасти, магазинът на Mr.Bricolage на ул. „Македония“ 2 ще работи. В готовност за DIY почитателите ще бъде и онлайн магазинът- www.mr-bricolage.bg.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина