ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
БизнесБългарияНовиниОбразование в Пловдив

IMD стартира Бизнес академия за ученици

IMD Бизнес академия е за учениците, които имат желание да добият опит в реална бизнес среда, да се учат чрез практика от успешни бизнес лидери – и да положат основите на своята предприемаческа кариера. От друга страна е за родители, които търсят за децата си правилната среда, която да им помогне да достигнат пълния си потенциал като бъдещи предприемачи и професионалисти. Разпределяйки учениците по отбори, които разработват собствена уникална идея за бизнес, IMD Академия дава възможност на всички участници да работят под надзора на утвърдени експерти – и да създадат реален бизнес, от който да получават дивиденти и след завършване на академията.

Какво е IMD Бизнес Академия?

IMD Бизнес Академия приема ученици на възраст от 14 до 19 години след попълване на ТАЗИ ФОРМА и разговор с техните родители. След получаване на тяхното съгласие, заедно подписваме типов договор за обучението им, който урежда създадените от тях активи по време на обучителния процес.

Участниците в IMD Бизнес Академия биват разпределени на екипи от 4 човека, като всеки екип генерира уникална идея за бизнес, която разработва в продължение на 3 месеца. Всеки от членовете на екипа има интерес към развитието на различни умения, които са част от практическия арсенал на всеки успешен предприемач. Има 4 основни категории умения, които участниците в IMD Бизнес Академия развиват:

  • Лидерство и управление на екип
  • Маркетинг и продажби
  • Предприемане на инвестиции
  • Управление на парични средства

Основната цел на IMD Бизнес Академия е да предоставя на своите участници тези практически умения посредством обучения от експерти, работа в реална бизнес среда, запознаването на участниците с най-актуалните технологични инструменти за бизнеса – специализирани софтуерни платформи, A.I. (изкуствен интелект), социални мрежи и Google.

Може да се регистрирате до 25.06, посредством попълване на формата.

Откриващото събитие на академия ще бъде на 29-ти Юни (Събота) от 16:00 часа, като на него ще присъстват всички записали се участници, техните родители – и всички ментори на академията. 

Пълната информация може да видите ТУК.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина