ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътЗабавлениеИзпод тепетоНовини

Безплатни творчески работилници за деца “Оффлайн ваканция 4“

И това лято за поредна година доброволците на Асоциация „Голям брат, Голяма сестра – България“ ще проведат арт работилници за деца на възраст от 10 до 14 години в град Пловдив, като тази година локацията е PLOVDIV STAGE PARK на Младежкия хълм.

След успеха на първите три издания от 2020 г. до 2022 г., поредицата занимания, наречена „Оффлайн ваканиция“, ще даде възможност и тази година на поне 15 деца да се откъснат от технологиите в рамките на две седмици и да прекарват по три часа на ден в усвояване на нови творчески умения и забавление с техни връстници. „Оффлайн ваканция 4“ ще се проведе от 31-ви  юли до 11-ти август (без почивните дни – 5-ти и 6-ти август), всеки ден от 10 до 13 часа в обособенотопространство на Младежкия хълм. Участието на децата е напълно безплатно.

Доброволците на Асоциацията  са подготвили различни занимания спрямо собствените си таланти и интереси, свързани с фотография, актьорско майсторство, композиране на песен, рисуване с пръсти и др. 

Тук можете да намерите събитието във Фейсбук и повече информация, а тук заявката за участие, която се попълва от родител/настойник.

Краен срок за записване: 11 юли 2023 г.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина