ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътЗабавлениеНовини

Големи и впечатляващи кукли забавляват децата на Пловдив

Театър „Вилекула” – София пристига на 14 май, за да заплени подрастващите с пищния детски театрално-музикален спектакъл „БЛАГУНИТЕ – ПРИЯТЕЛИ ЗАВИНАГИ”. Само на 14 май (неделя) от 11:00 ч. във Военен клуб можете да направите невероятен подарък на своите деца. Магията на музиката на Димо Стоянов от група «ПИФ» и Александър Дойчев, сценографията на Кирим Наумов ще създадат за всяко дете сценичен спомен от среща с поучителни истории и любими герои. Авторът Илиян Илиев споделя, че след успеха на ТВ сериала «Благуните», излъчен по БНТ, това е второто представление, което оживява и се среща с малчуганите. Куклите са дело на Благовеста Василева и покоряват с цветовете и красотата си.

В най-новия спектакъл „БЛАГУНИТЕ – приятели завинаги“ се разглежда темата за таланта и възможността всяко дете да го открие сред изкуството, науката или спорта. Спектакълът цели да вдъхне увереност у малките зрители, че всеки има талант и трябва просто да го потърси. А най-добре в тази мисия ще помогне впечатляващия Чичо Боб, който твърди: „Да имаш талант това е … да можеш да правиш нещо по-добре от другите и това да ти доставя удоволствие“. Подарете на децата си незабравимо преживяване!

Билети, на цени от 12 и 15 лв., на касите на Ивентим в Пловдив: Билетен център пред Община Пловдив, Туристически център на ул. „Райко Даскалов” 1, каса на Античен театър, Дом на културата „Борис Христов” и др.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина