ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Младото вино се пие от сутрин

Още преди обяд, десетки посетители се извиваха на опашки, за да опитат най-новите вина от различни изби

Дефиле на младото вино се превърна в традиция за Пловдив, а интересът към събитието става все по-голям. Едва в 11 часа сутринта, десетки посетители се извиваха на опашки, за да опитат най-новото от колекциите на винарските изби. Във всяко едно от 12-те места, на които се дегустираха младите вина бе пълно с хора, а винарското събитие привлече и погледите на няколко чуждестранни групи, сред които гръцки и френски. Туристи и местно заедно обикаляха от място на място, за да видят какво предлагат тази година избите от различни краища на страната, а повечето от тях оставаха приятно изненадани от резултата.

Заради Дефиле на младото вино, Старият град е особено празничен. Всички туристически обекти работят, а улични музиканти са превзели различни точки от трихълмието и допълват и без друго развеселената обстановка с весела музика и звуците на акустични китари.

Бели и червени вина ви очакват в Балабановата къща, аптека „Хипократ”, Етнографския музей и още 9 места в Стария Пловдив. Не се тревожете, че няма да ги откриете. На всеки ъгъл младежи раздават карти и с удоволствие биха ви упътили до някоя от дегустационните точки. Имате време да опитате вината до края на работния ден. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина