ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътКултураНовини

АМТИИ с лекции онлайн на известни творци

Публична лекция на проф. Андрей Даниел на тема: „Концептуалността в живописта. Един субективен поглед“ може да гледате на 12 април от 18 часа, като последвате ТОЗИ ЛИНК

Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство в Пловдив публикува с своята фейсбук страница лекции на известни творци от различни сфери.

Със свободен онлайн достъп са гостувания при студенти на режисьора Теодор Ушев, художника Ясен Гюзелев, театралните творци Веселка Кунчева и Мариета Голомехова.

Може да видим Андрей Даниел (светла му памет!) по време на лекция на тема „Концептуалността в живописта. Един субективен поглед“. Публикувани са и видеа с Правдолюб Иванов, който представя лекцията: „Изкуство, живот и объркване“,  Петър Лазаров с „Гравюра на дърво – кратка история, практика и приложение в съвременни условия“, Мариета Ценова на тема „Визуален език“, Антон Стайков на тема „Езикът на комикса в българския контекст“, Георги Богданов и Борис Мисирков представят лекция на тема с „Колко е хубаво да бъдеш любител“, Антон Стайков на тема „Езикът на комикса в българския контекст“, лекция на проф. Тодор Варджиев, Йоханес Артинянпроф. Чавдар Попов с темата „Поуките на образа“ и други.

Записите може да изгледате във фейсбук страницата на галерията: https://www.facebook.com/artacademyplovdiv.amtii/ и ТУК

Споделени със свободен достъп са и концерти от АМТИИ, които са се провеждали през годините.

снимка: /impressio.dir.bg

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина