Дирят най-добрия човек в Пловдив

Под небето

Пунктът на добротата отново идва в ПловдивВ търсене на добрия човек се впускат този четвъртък ентусиасти в станалата традиционна вече кампания. На 12 май от 11.00 до 18.00 часа  срещу стълбите на Каменица  на Главната ще се проведе акцията, целяща да издири най-добрите пловдивчани, предложени от съгражданите си. Кампанията е организирана от  Националния алианс на хора с редки болести с подкрепата на Община Пловдив  и  Професионалната  гимназия по хранителни технологии и техника

Не само празниците са времето, когато се обръщаме към семейните и общочовешките ценности, а и обикновените делници. Елате на „Пункта на добротата” и разкажете историята на ваш близък, приятел или човек, на когото се възхищавате и който ви служи за ориентир за нравствена доброта, социална отговорност, отзивчивост и съпричастност към проблемите на другите, призовават организаторите на акцията.

 Ученици от Професионална  гимназия по хранителни технологии и техника ще организират „Патрули на добротата“ и ще разговарят с минаващите за доброто около тях. А гражданите сами ще предлагат и ще удостояват с грамота „Най-добрия човек“.

 

 

 

Споделете ни във:

1 коментар за “Дирят най-добрия човек в Пловдив

  1. Що не се захванат да свършат нЯщо полезно?
    2. #КОЙ ша провъзгласи „НАЙ- …“ и с какъФ аФторитет?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.