Разследване

Бейхан дава бебето си на Иван Искров

Петдесетина вложители в КТБ протестираха пред БНБ, поискаха си парите

Вслушайте се в нас, защото ситуацията ще радикализира, предупреждават опарените

Бейхан дава детото си на ИскровДавам детето си на Иван Искров. Нека бъде така добър да поеме опеката над детето ми, тъй като и за млякото му пари на заем взимаме, а имаме 100 хиляди в КТБ. Така, с малкия Максимилиан в ръце, Бейхан Юсеин от Кърджали се обърна към шефа на БНБ в протест пред клона на националната банка. Той бе сред петдесетината вложители на КТБ, които се събраха, за да поискат парите си. Бейхан бе дошъл с детето и съпругата си, за да се опита да отвори вратата на БНБ и да разкаже на някого са ситуацията, в която се намира семейството му. А тя е повече от неприятна. За резил станахме. Имам пари, а живея назаем. Имам общо близо 100 хиляди в КТБ. Средства, заработени с честен труд в чужбина. Искат да откраднат 8-годишния ми труд, който седи в сметката ми. Бачкал съм здраво за тези пари в Дания, като ползвам услугите на банката от четири години. Директно там превеждах заработеното извън граница. А сега какво се оказа- търся пари назаем, за да храня детето си. Обявих двете си коли за продажба. Живея под наем в Пловдив, а правя дълг след дълг , за да си го плащам, тъй като хазяйката не е виновна за ситуацията с КТБ. Просим от роднини. Ако успея да си взема парите никога повече няма и да искам да чуя за българска банка. А вероятно и за България, изплака болката си Бейхан.

Честен работник и данъкоплатец съм. Бях ограбен от собствената си държава.  Ако не си взема парите ще я съда. Проблемът е, че ако се стигне до там ще се съдим взаимно, защото аз ще съдя вас, вие сте държавата. Вие ще ми плащате обезщетенията след присъдата, обясни един от гневните мъже, събрали се пред пловдивския клон на БНБ.

Илия Зюмбилев се опита да влезе в банката, за да каже мнението си за системата, но тя бе затворена. Това е- фиктивна банка, фиктивна държава. Тук съм, защото съм честен българин и искам информация за онова, което се случва с парите ми. Бях ограбен, като всички тук, а виновни няма. Искаме яснота, трябва да знаем какъв е проблемът с КТБ, искаме информация. Държат ни в мъгла, обясни Зюмбилев. Той призова отговорните лица да си свършат работата до 21 септември и КТБ да отвори врати, за да изплати влоговете на хората. Ако това не се случи много хора завеждат дела срещу България, аз съм един от тях, допълни той.

Илия Зюмбилев пред заключената врата на БНБ: Фиктивна банка, фиктивна държаваСъбираме се от Фейсбук. Много сме пострадалите, но сме малко тук. Не мога да си го обясня. Ако всички пострадали се вдигнат, ще изметат жълтите павета от крадци веднъж завинаги, обясни мъж от Пазарджик.

Защо избрах КТБ? Защото е българска банка и ми харесаха условията. Лихвите бяха удовлетворителни. Банката си беше перфектна, но някои решиха да я съсипят,  за да не си връщат парите, които са теглили. Не трябва да позволим банковата бомба да гръмне отново. Виждаме, че в България това е някаква цикличност, коментира Даниел Краевски. Той разказа, че парите в КТБ са му нужни, тъй като има болна майка, а в момента й помага със заеми от приятели. Искам да видя наказани всички отговорни за състоянието на КТБ- Искров, Цацаров, Пеевски. А последният да напише една книга „Тайната на успеха на един 33-годишен милионер”, за да се поучим ние, младите българи и да ползваме неговото ноу хау, допълни Даниел.

Даниел КраевскиИскаме си парите, иначе ситуацията ще се радикализира. По 16 часа на ден работя, за да ми откраднат парите. Няма да го позволя, готов съм на крайни действия, размаха пръст мъж с мустаци. Всичко е лъжа и измама в тази държава. Всъщност не. Всичко е лъжа и измама! Тъй като държава няма, завърши той.

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

80 коментари

 1. Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via ([email protected]) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks

 2. Търсите ли бизнес финанси, лични финанси, ипотеки, заеми за автомобили, пари за студенти, пари за консолидиране на дългове, необезпечени пари, рисков капитал и т.н. … Вие сте на правилното място, свържете се с нас сега за повече информация

  Електронна поща: [email protected]

  Кредитна фирма Midset

 3. Спешен заем.

  Ние одобряваме бързи средства за физически и юридически лица с 2% лихва, приемат се и кандидати за лоши кредити. Нашите услуги, много надеждни и издръжливи. Свържете се с нас днес за вашия бърз заем от всякакъв вид за бърза доставка и удовлетворение на клиента. ([email protected] или [email protected]), Вашето щастие е наш приоритет.

  Доверете се на нашите услуги, много надеждни.

  Бързи контакти по-долу!!!
  С Най-Добри Пожелания!!!
  Viber: +2348078301295
  Whatsapp: +447342533034
  Подписано:

 4. Добър ден

    Имате ли намерение да закупите къща, работно оборудване, да изградите или да инвестирате и да генерирате доход. За заемна сделка, на която можете да се доверите, свържете се с NORTION LOUN CONSULTANT сега за кредит в размер на 2.5%. Тя е лесна, бърза и защитена.

  Информация за връзка:

  Имейл: [email protected]

  Телефон: +1 409 210 4274

  Whatsapp: +1 409 210 4274

  FACEBOOK: Консултант по кредитиране на севера

  TWITTER: @sortionloanC

  INSTAGRAM “: @ nortloankonsultantas

  Вашите искания се очакват и ние ви уверяваме, че ще сте доволни от нашата услуга.

 5. Добър ден

    Имате ли намерение да закупите къща, работно оборудване, да изградите или да инвестирате и да генерирате доход. За заемна сделка, на която можете да се доверите, свържете се с NORTION LOUN CONSULTANT сега за кредит в размер на 2.5%. Тя е лесна, бърза и защитена.

  Информация за връзка:

  Имейл: [email protected]

  Телефон: +1 409 210 4274

  Whatsapp: +1 409 210 4274

  FACEBOOK: Консултант по кредитиране на севера

  TWITTER: @sortionloanC

  INSTAGRAM “: @ nortloankonsultantas

  Вашите искания се очакват и ние ви уверяваме, че ще сте доволни от нашата услуга.

 6. Здравейте г-н / г-жа,
  Получаването на законен заем винаги е било голям проблем
  отговарят на финансовите нужди.
  Въпросът за кредитите и сигурността
  Това е нещо, което клиентите са все по-загрижени за заема от законен заемодател. Лихвеният процент на нашия кредит е 3%.
    Ако се интересувате от финансова помощ.
  facebook: https://web.facebook.com/profile.php?id=100011930689594

    WhatsApp: +33 6 70 33 28 22

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина