Ангел Рашков смени килията с Ауди за десетки хиляди левове

Разследване

Возят бившия пандизчия из града

В навечерието на третата годишнина от събитията в Катуница Под тепето откри още един от основните „герои” от клана Рашкови.  Преди седмица ви показахме как си живее в Пловдив единият внук на арестанта Киро- Йорго. После за контраст ви представихме светлия лъч, озарил Катуница- малката София на Веселин и Ваня. Днес пък ще ви запознаем с доскорошния затворник Ангел Рашков. И той, като Георги, се вози в кола за десетки хиляди левове. Засякохме екс пандизчията на кафене на центъра с две девойки и тип с потник, а после и пред лъскаво чисто ново Ауди с черни лети джанти и черен панорамен покрив. Излезлият от затвора преди броени месеци седна на пасажерската седалка, а зад волана бе момчето с потник, което бе неотлъчно с него. Според запознати Аудито е част от новия автопарк на Рашкови, в който преобладават именно колите от тази марка.  Припомняме, че Ангел лежа на топло 2,4 години именно заради опит да подкупи катаджии, хванали го без книжка. Тя му бе отнета, защото била изготвена въз основа на фалшива диплома за средно образование. Припомняме още, че при неуспешния си опит да излезе предсрочно от пандиза Ангел се кле пред съда, че иска съвестно да се труди в консервен цех в Перущица като затваряч на буркани. Ако работи като такъв ще е единственият представител на този занаят, който отива на кафене с автомобил за десетки хиляди.  

Споделете ни във:

5 коментара за “Ангел Рашков смени килията с Ауди за десетки хиляди левове

  1. Ха сега да видим какво ще предприемат данъчните и хората от икономическа полиция- да проверят как това необразовано цигане си вее миризливия задник с кола за хиляди лева!!!

  2. А за такъв тип гадни селяндури които се разхождат по джапанки и потници по главната трябва да има глоби Смачкаха имиджа на хубавия ни град Толкова селяндури и мангали никога не е имало

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.