ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
КултураНовини

Европейска премиера на ONE DANCE WEEK

Някога преди – новият спектакъл на канадската компания OUT INNERSPACE пристига в Пловдив на 12 октомври

Пловдив е първият европейски град, който ще срещне публиката с дългоочакваната нова продукция на експерименталната компания за съвременен танц Out Innerspace. Премиерата на „Някога преди“ гледаме на 12 октомври, от 20:30ч в Дом на културата „Борис Христов“.

Ода към невидимите сили и вътрешните желания, „Някога преди“ показва изкуството на танца като начин за съживяване на забравеното, досег към вътрешния свят и взаимодействие с настоящето. Спектакълът прескача из физическите измерения на времето, докато демонстрира как преживяното оформя личността, а изпитанията се превръщат в красива действителност.

Как спомените могат да се превърнат в реалност – тук и сега?

Сюрреалистични маски, минималистични декори, призрачна архитектура и театрални илюзии помагат на всеки детайл от танцовото изпълнение да изпъкне. Чрез изкусно манипулиране на средата и майсторска хореография компанията представя зашеметяващ спектакъл, в който човешката душа е изгубена в свят на границите между реалността и фантазията.

Характерният почерк на Out Innerspace съчетава виртуозна и детайлна хореография с визуални трикове, въздействащи танцови произведения, засягащи темите за времето, безвремието, промяната, границите, конфликтите и надеждата.

Вижте официалния трейлър на Някога преди:

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина