Кметът инспектира старта на ремонта на улица „Остромила“

Градът

Рано сутринта кметът на Пловдив инж. Иван Тотев инспектира старта на ремонта на улица „Остромила“. Строително-ремонтите дейности започнаха с фрезоване на асфалта. След като се махне настилката, ще се изравни основата от трошен камък и ще се продължи с изграждане на канализацията.

Проектът за реконструкция на улица „Остромила“ включва изцяло нова пътна настилка, канализация, осветление, тротоари, шахти, джобове за контейнерите за смет. При нормални обстоятелства и хубаво време в рамките на 90 дни проектът трябва да бъде завършен. Стойността му е 2 милиона лева. 

В присъствието на кмета на район Южен Борислав Инчев, главният инженер Йордан Калев и представители на фирмата изпълнител, направиха сутрешна оперативка и разбор на плана на действие за близките дни. Случайни граждани приветстваха и пожелаха успех на кмета Иван Тотев, след като го видяха на място на обекта.

Припомняме, че стартът на реконструкцията бе отложен преди седмица заради недоволство от страна на бизнеса, че няма осигурен алтернативен маршрут.  

Споделете ни във:

3 коментара за “Кметът инспектира старта на ремонта на улица „Остромила“

  1. ТОТЕВ В МОМЕНТА Е НА СВОБОДА ПОД ГАРАНЦИЯ ОТ 20 000лв. ДО ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ДЕЛОТО .КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ ТА ДА НЕ СИ ПОДАВАШ ОСТАВКАТА

  2. МАМИН КРАДЛИВ БОКЛУК ДАВАЙ СИ ОСТАВКАТА ,ЗА ЗАЕМИТЕ,ЗА НАЙ-ВИСОКИТЕ ДАНЪЦИ И ТАКСИ В БГ,ЗА ДАЛАВЕРИТЕ СЪС ЗООПАРКА,ОНКОТО,СПОРТНАТА ЗАЛА,ЦАР СИМЕОНОВАТА ГРАДИНА ,КОЛЕЛОТО НА ВОДНАТА ПАЛАТА,ТРАНСПОРТНИЯ ПРОЕКТ.ПАСАРЕЛКАТА В ПРОСЛАВ,БУТАНЕТО НА ТЮТЮНЕВИЯ СКЛАД,ОПОЖАРЯВАНЕТО НА ПЛОВДИВ И Т.Н. И Т.Н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.