Актуално

Арменски бабаити с белезници за рекет, отвличане и заплаха с убийство


Арменски бабаити бяха арестувани след брутална саморазправа с мъж, с който търгуват. Постоянно пребиваващите у нас мъже съответно на 24 и на 21 години са с обвинения за престъпления срещу пловдивчанин, който изнудвали, заплашили с убийство, а след това отвлекли. Инициалите на нападателите са Х.Д. и Х.Ш. Двамата обвиняеми са  задържани с постановление на наблюдаващия прокурор за срок от 72 часа, като днес след обяд ще бъде внесено искане до Окръжен съд – Пловдив за вземане спрямо всеки един от тях на мярка за неотклонение „Задържане под стража”.
Най-тежкото предвиденото от закона наказание за престъпленията, в които са обвинени те, е лишаване от свобода от 7 до 15 години, съобщават от прокуратурата.

Става въпрос за кокошкарска история, тъй като до екшъна се е стигнало след борч от 100 лева, който пловдивчанинът натрупал покрай търговията с бабаитите. Заради забавянето на плащането те вдигнали сумата няколко пъти, след което го вкарали в багажник и го завели на разходка в района на Пазарджик. След тормоз го върнали отново под тепетата.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина