АктуалноМненияНовиниПод ножа

Превърнаха новата атракция край река Марица в кучешка тоалетна

Стопани на домашни любимци ги разхождат в така наречения болдър парк с детски стени за катерене на Уолтопия, вместо в кучешката площадка на стотина метра встрани

Превърнаха най-новата градска атракция в кучешка тоалетна, алармира наш читател. Днес той използвал хубавото време за разходка по напълно обновената зелена зона по южния бряг на река Марица и останал крайно разочарован от видяното. Чакълът около току що изградения болдър парк с детски изкуствени скали за катерене на Уолтопия е заприличал на WC за домашни любимци още на третия ден след завършването му.

„Настилката буквално е покрита от животински изпражнения. Няма къде да стъпи човек, камо ли да ползва иначе добре изглеждащите и направени стени за катерене. Все едно нарочно хората си разхождат тук домашните любимци, за да превърнат мястото в тоалетна. Отвратително”, не крие възмущението си читателят ни Владимир и прилага снимки към сигнала си. Той критикува хигиенните навици на стопани на четириноги, тъй като навсякъде в обновената зона край реката има кошчета за смет. „Не се изисква много да събереш екскрементите след домашния си любимец”, допълва той. Още по-неприятното в случая е, че само на стотина метра от така наречения болдър парк има новоизградена голяма площадка за разхождане на кучета.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

11 коментари

 1. Не хрумва ли на някой, че е дело на безстопанствените хайвани.. Всяка котка би си харесала този терен.

 2. Нахлуват, хлуят, и ша ва захлупят та задавят ДжендърЦите от „Пловдив За ЕДНО“ дето сте ги оставили да „подобряват“ Марицата, с която Градът се е разбрал и подразбрал от много векове.
  Айде молим без „ПРИСТАНИЩА“ и танкери и бардаци – имаше таквизи лозунги „Марица – плавателна“ и през комунистическо, та градиха да се налива чорбата, ама всяко чудо за пет дни . . .

 3. Световен проблем!Да го духате мрънкалници,духайте го мощно!!
  3млн ви окрадоха за едно пишман откриване,вие се възмущавате от 2 лайна на кръст!
  Да ви еба майката деградирала!
  Заслужавате си положение стадо увредено!
  Мангалите ви колят и трепят на всяка крачка,вие сте тръгнали против животните да роптаете!!!!

  1. И какво общо има кражбата с нехигиенните навици и мръсотия на иначе взискателните граждани,много от които мрънкат ,а всичко.Ами защо кучетата им не серат направо у тях….То разлика няма.Дали ще е чист гафа зависи от нас.

 4. А камери няма ли?
  Солени глоби, или принудителен труд за почистване на зоната и ще се научат!!!

  1. Тоз’ пък – майно, станали сме най-ЗАБРАНИТЕЛНОТО СЕЛИЩЕ на Балканите, то РежимътБоБоТРИ друго като не умее дай им да ме / те глобяват.
   Не мож’ да пресечеш – по всички боливарди наслагали тараби, сякаш така ще оправят трафика и безопасността.
   Коритото на реката си беше отлично изградено от дялан камък – само поддръжка искаше, а не „комуниз…“ пърдом, „социЯлизирВане“, мерсиме.
   ‘Оди си социялизирвай река Перловска РИВЪР, копАле!

    1. Отивам веднага да изпълня разпореждането ти, о, Ко4о наш!
     Радвам се, че нямаш възражения ПО СЪЩЕСТВО срещу текста ми, а само варварски личностни закачки.
     Такива като тебе лижат ануса на Управата. Браво, какиното!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина