ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътНовини

„ХЪС“ ООД представи проект, одобрен за финансиране по Норвежки финансов механизъм

На 31. януари, от 15:00 часа конферентна зала „Бах“ на хотел Лайпциг с адрес: гр. Пловдив, бул. „Руски“ № 70, се проведе пресконференция във връзка с изпълнението на проект с № 2018/114710, одобрен за финансиране по Норвежки финансов механизъм 2014-2021 Програма „Развитие на бизнеса, иновациите и МСП”, България Приоритетна област: „Иновации за зелена индустрия”.

Фирма „ХЪС“ ООД е бенефициер по проект „Иновации за зелена индустрия“, като в рамките на пресконференцията ръководителят на проекта и директор бизнес развитие в  „ХЪС“ ООД – г-н Мартин Михайловски представи пред заинтересованите страни:

  1. Целите на проекта,
  2. Предвидените дейности и графика  за тяхното реализиране,
  3. Очакваните резултати от реализирането на проекта,
  4. Източниците на финансиране,
  5. Екипа за управлението на проекта.

Също така, се обсъдиха възможности за безвъзмездно финансиране на проекти по програма за развитие на бизнеса, която има за цел да увеличи създаването на устойчив растеж в българския бизнес сектор. Същата е част от финансовия механизъм на Норвежките безвъзмездни средства 2014-2021, чиято цел е да допринесе за намаляване на икономическите и социалните различия в Европейското икономическо пространство (ЕИП) и за укрепване на двустранните отношения между Норвегия и държавите бенефициери.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина