ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Героите на деня

БСП: Победата ни в Съединение е знакова

Новият кмет Георги Руменов: Дегизирах се като ром, предложиха ми сто лева за четири гласа

Депутатите след червения конгрес: Предсрочните избори за на дневен ред

Image title
Победата ни в Съединение е знакова, особено след загубата на ГЕРБ в Кюстендил. Хората започват да проумяват как се управлява държавата, казаха доволни от вчерашния изборен триумф в Съединение знакови социалисти в централата на левицата. Новият кмет на града Георги Руменов определи победата като убедителна, постигната след честни и коректни избори. Водим на ГЕРБ с 281 гласа. Вчерашният вот доказа, че в община Съединение живеят интелигентни хора, които оцениха кампанията ни като солидарна и съпричастна с покойния г-н Маринчешки. Ние ще продължим политиката му и всичко онова, което той започна, но не довърши. Аз ще бъда кмет на всички, няма да има наши и ваши, както се забелязва в широкото политическо пространство у нас. Първата ми работа е да успокоя общинската администрация, която бе подложена на страхотен стрес в последните 40-50 дни, каза новият градоначалник Руменов. Той дебело подчерта, че ще има мнозинство в следващия общински съвет, като изненадващо включва в него и представителите на политическия опонент ГЕРБ. Те още не знаят, че ще правим мнозинство с тях, но ще разберат, каза съвсем сериозно Руменов. В мнозинството му се очаква да влязат още РЗС, ВМРО-НИЕ и ВРМО-БНД.

Гражданското общество победи полицейщината в държавата. Цялата машина бе мобилизирана да повлияе на изборите в Съединение. Това е победа над купуването на гласове с пари, чалга и кебапчета. Такива кампании нямат бъдеще и дано ГЕРБ го осъзнават. Виждате, че при реален, честен вот нещата са ясни, обясни народният представител Петър Мутафчиев. Знаците на Бойко Борисов, че магаре да сложи-магаре ще изберат, не важат. Бяха инвестирани изключително много средства в изборите в Съединение. Аз обикалях из общината и призовавах хората да взимат парите, защото плащат за мен и те се объркаха. Лично на мен ми предложиха 100 лева за четири гласа. Дегизирах се на ром в село Голям чардак. Не взех парите, тъй като обясних, че съм честен жител на община Съединение, разкри Руменов. А после обясни, че така и не е разбрал защо е било засиленото полицейско присъствие в изборния ден, при положение, че всичко било спокойно, нямало никакво напрежение. А Мутафчиев допълни, че големият харч на ГЕРБ в навечерието на изборите, който включвал хонорарите на Преслава, Константин, оркестър Орфей и 20 хиляди кебапчета отблъснал хората.

Конгресът? От него БСП излезе по-силна и единна, отбеляза друг червен депутат- Захари Георгиев. Не се страхуваме от ГЕРБ. И започваме да работим по главната ни цел- възстановяване на държавата след това пагубно управление, допълни Петър Мутафчиев.

А на Захари Георгиев, както и на Доган, му е замирисало сериозно на предсрочни избори. ГЕРБ води държавата към фалит. Тяхната некомпетентност се разкрива ярко всеки ден, смята депутатът и бивш градски лидер на социалистите. Наблюдавах разгневеното лице на Борисов, тъй като противно на неговите усилия, партията ни излезе консолидирана от конгреса, каза още Георгиев.

Народните представители определиха решението на Първанов да оттегли кандидатурата си за лидер като достойно.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина