Под небето

Над 1000 лева се събраха в помощ на Луиза Тодорова

1020 лева са средствата, събрани от Пловдивски Културен Институт по време на обявената Седмица на благотворителността в подкрепа на Луиза Тодорова, която се нуждае от парична помощ, за да продължи лечението си след установена диагноза тумор в мозъка. Това обяви директорът на Института Марияна Стракова.

В продължение на 7 дни, посетители и треньори на Пловдивски Културен Институт даряваха своята подкрепа в специално обособената благотворителна кутия, поставена в Изложбената зала на сградата.

Благодарим сърдечно на всички наши треньори, които отстъпиха хонорарите си в полза на каузата и на всички посетители, без които това нямаше да се случи. Благодарим на всички медии, които дадоха гласност и с това съдействаха на повече хора да се включат. Благодарение на всички нас събраните средства вече са около 22 хил. евро, които ще стигнат за първата операция на Луиза след броени дни в Турция, обясни Марияна Стракова.

За цялостното лечение на 46-годишната Луиза са необходими още средства, затова кутията за дарения остава на разположение за пловдивчани в сградата на Пловдивски Културен Институт.

Дарителската сметка на името на Луиза Георгиева Тодорова  също остава активна – IBAN BG02 UNCR 7000 1522 9016 83; Валута BGN; Клон 372; BIC(SWIFT) код на УниКредит Булбанк: UNCRBGSF.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина