Let me Out- истински лабиринт гълта умници в Капана

Под небето

Обичате мистериите и онова гъделичкащо чувство на страх? Мислите ли, че сте достатъчно смели, за да влезете в стая, която никога преди това не сте виждали? Да бъдете заключен вътре, а ключът за навън да е само вашето съзнание и интуиция? Let me Out е едно предизвикателство, което до сега никога не е правено. Игра, която безпроблемно може да ви омагьоса и пренесе в друго измерение. Изпитание за самите вас, което отваря врати в Пловдив още тази събота!

Хората се давят в ежедневието си. Сутрин ставаме, пием кафе, работим, прибираме се и спим. Дните ни затискат като камъни и тежестта си казва думата в един момент. Но пък идва и другият момент – кой не обича да побеждава? Влезеш ли в Let me Out, правилата са ясни. В рамките на 60 минути човек трябва тотално да се откъсне от външния свят и всичко, което е оставил зад вратата, защото просто няма друг начин да се концентрираш достатъчно, че да решиш всички пъзели.  Да се откъснеш от проблемите, задълженията и

Това е игра, която съществува по целия свят, но в България са само десетина подобните обекта. Това, което отличава Let me Out от всички останали, е че е единствената игра със старобългарски и старотракийски символи, които те пренасят в други времена. 

Повече за лабиринта може да прочетете в КАПАНА.БГ

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.