ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Новини

Драскането по Колизея ще струва на Иван от Ловеч 15 000 евро

Италианската полиция е идентифицирала мъж, който издълбава с връзка ключове името „Иван“ с латински букви на стената на Колизея в Рим, съобщиха британските медии, цитирани от БНР. Дълбаещият е записан от видео камери, пише Сега

Преди няколко дни беше разпространено видео как мъж чегърта с ключове „Ivan + Hayley 23“ на стената на 2-хилядното съоръжение. Днес британските медии, позовавайки се на информации в Италия, съобщиха, че полицията вече знае, че Иван или Айвън, както би се произнесло името му на английски, е фитнес инструктор от Бристол. Полицията е изпратила писмо на адреса на заподозрения, за да го информира, че срещу него се води разследване. Приятелката му не е обект на разследването.

Ако 27-годишният Иван бъде признат за виновен, може да получи глоба от 15 000 евро и затвор до 5 години.

По информация на MailOnline мъжът е българин и е роден в Ловеч, има и британско гражданство. Работи като фитнес треньор в Бристол и като шофьор на доставки. Смята се, че Хейли управлява собствен бизнес за спортно хранене и двамата живеят заедно в предградието Кейншам, недалеч от фитнес залата Лонгуел Грийн, където Иван е треньор.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина