Баскетболният Академик се включва в Кампанията “Заедно за ангел”

Новини Спортен Пловдив

Спортистите предоставиха екип с автографи на целия отбор за благотворителния търг в кампанията “Заедно за Ангел”, който ще се проведе в събота на клубната база на Ботев в Коматево

Баскетболният отбор на Академик Пловдив проведе открита тренировки за журналисти в зала “Сила”. Тимът беше с новите си тренировъчни екипи, които са на марката „Тута“ – на литовската баскетболна легенда Арвидас Сабонис. Тимът ще бъде и с нова емблема през този сезон.

Отборът позира за снимки преди началото на тренировка, която беше водена от треньора Йордан Янков и неговия помощник Сашо Груев. Пловдивчани предоставиха екип с автографи на целия отбор за благотворителния търг в кампанията “Заедно за Ангел”, който ще се проведе в събота на клубната база на Ботев в Коматево.

Баща на три деца от Пловдив има нужда от финансова помощ за лечение

“Наблягаме на кондиционната подготовка. Все още не сме тренирали толкова много в зала. Целите пред клуба са да играем атрактивно и да налагаме българските играчи. На този етап селекцията е приключена. Пожелавам на всички да са здрави и ние като отбор да се развиваме във всеки един мач”, заяви старши треньорът на отбора Йордан Янков. Пловдивчани започват с контролите в събота срещу Левски-Лукойл в София.

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.