ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноИзбориИзпод тепетоМненияНовини

ГЕРБ ще запази почти всички райкметове в Пловдив

За някои райони ще има нови предложения

Костадин Димитров е достоен за голям кмет, смята Иван Тотев

Таня Грозданова

Кметът на Пловдив Иван Тотев, чийто втори мандат приключва и стана ясно,че няма да играе за трети, заяви, че ПП ГЕРБ ще издигне с номинации сегашните си районни кметове в Пловдив, с малки изключения. Той запази мълчание по въпроса кои са изключенията, като се мотивира, че дори и да ги знае, няма как да ги изрече преди събранието.

„Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще определи кандидатите за районни кметове на партията, както и листата за Об С. Утре предстои работна среща на местната организация за номинациите,“ съобщи още областният партиен лидер. Прогнозирам, че ще имаме за някои райони нови предложения, допълни кметът.

От думите му става ясно, че досегашният кмет на „Тракия“ ще бъде отново кандидат за района. „Костадин Димитров е успешен кмет. Истината е, че той е достоен и за голям кмет,“ коментира Тотев.

Димитров е постигнал много за Тракия, това е много зелен район и има много въздух в него. Има инвестиционен интерес към този квартал, има и живот в парк „Лаута“, коментира Тотев.

Накрая градоначалникът похвали и единствения районен кмет, който не е представител на управляващата партия. Това се случи на откриването на най-голямата детска площадка под тепетата в парк Лаута, където присъстваше и кметът на „Южен“ с екипа си. „Борислав Инчев също направи много за Южен,“ каза Тотев.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

9 коментари

  1. Е, Ванка , благодарим за отправените хубави думи за кмета на ЖР“Тракия!“Вярното е , че ние тук всичко си го обичаме и държим за него А знаеш ли, че той като ни види из улиците , не бяга като „мишок“да се крие от нас Нещо повече ,:той се стреми да влезе в душата и сърцето на всеки, Гордеем се с него и ще го подкрепим на изборите !

  2. „*Това се случи на откриването на най-голямата детска площадка под тепетата в парк Лаута“ *
    Кинти, кинти и пак кинти…. Само това им е в главата… Нали ГЕРБ означава Граждани за Европейско Развитие на България?!? Та кой в Европа строи детска площадка непосредствено до голямо и оживено кръстовище?!?

  3. Не е вярно. Район Южен е най-ужасното място за живеене. Кошмар паркирането, тераса в тераса, а площадките се дават на търг и ние ще плащаме за да играят децата ни. Трябва нов кмет

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина