ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеКултура

Струнен квартет Бонд с концерт в Пловдив през март

Организаторите на шоуто избраха зала С.И.Л.А. пред Колодрума

Снимка: Официален сайт на BOND

Най-известният струнен квартет в света- Бонд, включи Европейската столица на културата в световното си турне. Таня Дейвис (първа цигулка), Еос Чатър (втора цигулка), Елспет Хенсън (виола) и Гай-И Уестерхоф (чело) ще свирят в Пловдив на 27 март. Организаторите на шоуто от ZAPP Entertainment избраха частната зала С.И.Л.А. пред общинската Колодрума. Преди това музикантките ще свирят в зала 1 на НДК.

Със световното си турне Бонд отбелязват 20-годишният си сценичен юбилей и ще представят най-доброто от творчеството си. Дамската формация има милиони продажби, 56 платинени и 15 златни диска в световен мащаб, а музиката им е включена в саундтрака на филми като „Джони Инглиш“ с Роуън Аткинсън и XXX State Of The Union със Самюъл Джаксън, Уилям Дефо и Айс Кюб. Свирили са на сцената на Наградите на MTV, „Америка търси талант“, „Великобритания търси талант“ и много други, както и на редица световни спортни събития. През 2012 участват в закриващата церемония на олимпийските игри в Лондон.

Билетите за концертите в България вече се продават в мрежата на „Ивентим“. Тези за шоуто им в Пловдив се предлагат на цени от 35 до 60 лева.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина