ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътНовини

Главният архитект: БДЗП бави работата по новия ОУП

Арх. Димитър Ахрянов твърди, че се саботира работата на екипа, работещ по новия устройствен план на града

Българското дружество за защита на птиците (БДЗП) е причина за забавянето на работата на екипа, който работи по новия устройствен план, твърди в.и.д. главен архитект на Община Пловдив Димитър Ахрянов. Според него дейността за новия ОУП се саботира. Той коментира ситуацията след изказване на областния управител Йордан Иванов, според който местната власт не изпълнява собствените си зададени срокове по изпълнение на работата по плана.

„За завършване на работата по корекцията на екологичната оценка поради липса на данни при тях от РИОСВ са предоставили контакт с БДЗП. Оттам поискаха такса в размер на 1500лв, която беше платена. Все още очакваме предоставяне на данните от тях“, коментира главният архитект.

Той има притеснения и пита публично: Защо РИОСВ иска да се нанесат данни, с които и те не разполагат и ни препращат към трети страни?

Ще ги предоставим веднага като поличим информацията, добави още той като отговор защо се бави работата по Общия устройствен план.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. БЕЗ ПРИЗНАТИ ПРОФЕСИОНАЛНИ КАЧЕСТВА ЧРЕЗ КОЛЕГИАЛЕН КОНКУРС В СЪЮЗА САБ И БЕЗ ПОТВЪРДЕНА ПРАВОСПОСОБНОСТ ОТ КАМАРАТА КАБ АХРЯНОВ НЕ Е ГЛАВЕН АРХИТЕКТ НА ПЛОВДИВ, А Е ПОСЛУШНИК НА ПОСЛУШНИКА НА ПОСЛУШНИКА.

    ДАЖЕ НЕ НИ Е СЪГРАЖДАНИН, КАМО ЛИ КОРЕНЯК, А Е НАВЛЕК И МАША. ПУП-АВОТО МУ НЕЗАКОННО СТРОИТЕЛСТВО ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАНО И ПРЕМАХНАТО, ОСОБЕНО ИДИОЛОГИЯТА МУ ВЪРХУ ДЖАМБАЗ ТЕПЕ НАД ПОНЕДЕЛНИК ПАЗАР – – – АКО НЕ ИСКАМЕ ДА ИЗТРЕСЕ КАКТО АЛЬОШАТА ПАМЕТНИК НА ЗИКО ВЪРХУ ДЖЕНДЕМА!

    1. В съседство четемЕ за „креЯтивната“ идея СМЕНЯМЕ АЛЬОША…

      Фместо да се мориме и ‘абиме и да съсипваме къщята околовръст нека оставим горката Альоша да си стърчи = История все пак.

      Вместо това направо да тактисаме Творбата Минековата на върха на Джендема па да се ослободи Пазарището!

      Оти без Пазарище не сме никакво Градище! Без селяните не сме граждани!

        1. „ФСИЧКО МАЯ ФТАСА’ЛА, ЧЕ СИ И котКАТА СРЕСА’ЛА“ казваше баба…

          Майо мари, ти имаш ли си идея какви разноски усилия и пакости са свързани с тая бабанка, бетони, гранити? Кьопавите КАЛИНКИ у СелСъвето една проста уличка МАЙ едвам успяха да надвият! Я нека ги караме за ГРАДИВНИ дела фместо истеричави идеи. Пийни още едно, па лека нощ!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина