ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
СъдТемида

Тръгна делото за смъртта на Стефка

Обвиненият в убийството й Владимир дава показания днес

Бащата и майката на красавицата се разплакаха при разпитите

Николай дава показания пред съдаДелото за смъртта на 19-годишната Стефка Маджарова стартира днес в съда. Предното заседание бе отложено заради операция на коляното, която обвиненият в убийството на момичето Владимир претърпя в УМБАЛ „Св. Георги”. Съдебните специалисти са категорични, че травмата позволява на младежа да седи на подсъдимата скамейка, а с това Темида даде начало на очаквания процес. Първи бяха разпитани родителите на Стефка Маджарова- Николай и Стоянка. Двамата отново и отново се върнаха към ужаса, който унищожи семейството им. И се разплакаха пред Темида при спомените за детето си. Таткото Николай не успяваше да скрие омразата си към обвинения в убийството на дъщеря му. Като син се грижех за него, каза той. Пууу, заплю на няколко пъти студения като лед Владимир, който ще дава показания по-късно днес.

Нищо вече не е същото. Приключи всичко. Как да говорим и мислим за бъдещето, като бъдещето вече го няма. Само благодарение на другото ни дете- Ивайло, още се държим. И благодарение на това, че работим от сутрин до вечер. Животът ни приключи в онзи юнски ден, когато дойде полиция и попита с какво е била облечена дъщеря ни. С което разбрахме, че нещо страшно се е случило, разстрои се пред съда майката Стоянка.

Адвокатът на Владимир на няколко пъти зададе провокативни въпроси на почернения татко Николай, за което бе скастрен и от съдията. В обявената обедна почивка той се опита да се извини на родителя на мъртвата Стефка. Не ме доближавай, бе. Не смей да ме доближаваш, дръпна се Николай.

Очаквайте всички подробности около делото по-късно!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Ей тоя психопат изрод ако се измъкне с под 20 год ефективно излежана присъда ще заклеймя правосъдието в България за пореден път такива психопати се измъкват с 5-10 годишни присъди.ама дано на тоя му лепнат поне 20-25

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина