Уютните места в зимен Пловдив

Изпод тепето

Само защото е зима, това не означава, че трябва да жертвате социалния си живот. В Пловдив има достатъчно места, където е топло и уютно като вкъщи

Тази година се порадвахме на доста топли дни, но зимата си е зима и студът е неизбежен. Да не си помислихте, че пролетта е подранила? В студените и мрачни дни сигурно ви иде да хибернирате. Разбираме ви – вкъщи вероятно си имате интернет, хладилник пълен с всичко, от което се нуждаете, и топло одеало, което ви вика по име. Но само защото е зима, това не означава, че трябва да жертвате социалния си живот. В Пловдив има достатъчно места, където е топло и уютно като вкъщи. От уютни ресторанти и топли кафенета до весели барове, днес дигиталният пътеводител на Пловдив ще ви представи любимите си места, където да се сгушим през зимата. Съберете компанията и излезте от вкъщи без да се лишавате от комфорта си.

Котка и Мишка

Ние от пловдивския гид вярваме, че бирата няма сезон, а „Котка и Мишка“ е от онези места, където може да прекараш целия ден. Започнете с чаша кафе и постепенно минете на бира и няма да усетите кога се е стъмнило и времето ви е минало в сладки приказки с барманите и другите клиенти в уютната обстановка на бара.

Croatóan

Какво по-хубаво през зимата от чаша горещо кафе? Стоплете се с ароматната напитка в „Croatóan“ – мястото, където пренасят пиенето на кафе на едно друго ниво. Кафенето е перфектно за среща с приятели, а топлите напитки, които приготвят, ще задоволят всеки вкус. Ще кажем само това: смята се, че Волтер е пиел между 40 и 50 чаши кафе на ден. Трудно можехме да си го представим, докато не открихме „Croatóan“.

Зеленият лимон

Един топъл и питателен обяд безспорно ще направи студеното време по-поносимо. В „Зеленият лимон“ ще откриете вкусни и здравословни предложения за супи, салати, основни ястия и десерти. А обстановката е толкова приятна, че нищо чудно след обяда да ви се прииска да преминете към кафето.

Още уютни места ще намерите в Lost in Plovdiv.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.