Младежки център отваря врати в Пловдив от 15 януари

Под небето

mediacafe.bg

Image title
Младежко сдружение за мир и развитие на Балканите – Пловдив (МСМРБ) спечели проект финансиран от Национална програма за младежта 2011 – 2015. Младежки информационно – консултантски център (МИКЦ) Пловдив област стартира официално от 01.01.2012 година. Дейностите по проекта ще бъдат предоставяни в рамките на две години. Основната цел на центъра ще бъде да създаде условия за активно включване на младите хора от областта в общественият живот, чрез предоставяне на услуги за младежи между 15 – 29 години.

Подпрограма 1

Развитие на мрежата от Младежки информационно – консултантски центрове (МИКЦ) към Национален център „Европейски младежки програми и инициативи”.

Дейностите върху които младият екип по проекта ще работи са в следните области:

    * образование
    * професионална реализация
    * пазар на труда
    * трудови права
    * бизнес

Резултатите от дейностите ще бъдат публикувани на всеки три месеца чрез електронен информационен бюлетин и печатни издания. Официалното откриване на МИКЦ Пловдив е 15 януари 2012 година и се помещава на улица Волга 24, партер.

Тел: 032 622278

Mediacafe.bg е неофициален партньор на МИКЦ Пловдив и ще ви информира за всичко, което младежите организират през следващите години. Ще вземем участия в специализиран екип на проекта. За въпроси, може да се обръщате и към нас и ние ще съдействаме на тях да ви бъде отговорено.

mediacafe.bg – Венета Бабикова

 

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.