Lila – марката с внимание към детайла

Под небето

Любов Корадова и Аргир Коватлиев създават модната марка Lila само преди няколко месеца

Двамата зарязват Милано, за да разиват амбициите си в родния Пловдив

Всеки има свое собствено виждане и определение за мода и стил. Как обаче изглеждат модата и стилът през погледа на двама млади и вдъхновени пловдивчани, решили да развиват амбициите си на родна почва, а не зад граница? Те са  хората, които стоят зад марката Lila, която смело стъпва на пазара на онлайн магазините – Аргир Коватлиев и Любов Корадова. Въпреки че и двамата са имали възможността да работят и да се развиват в Милано, една от световните модни столици, сърцето ги тегли към родния Пловдив и решават да се доказват именно на своя територия.  Предизвикателството, което приемат, носи нежното име Lila. Започват да измислят и шият моделите си, които за кратко се превръщат в хит сред много дами. Освен с изискаността си, те печелят симпатиите на нежния пол и със своята достъпност, както и с наличието на всякакви размери, от най-малкия до няколко пъти XL. Така всяка дама ще може да усети красотата на дрехите.

Ако ви е писнало пък да ходите по раздърпана тениска вкъщи, но искате същото удобство, в онлайн магазина, можете да откриете цял раздел с домашни дрехи, в които  ще се чувствате не само комфортно, но и доста секси. Леки материи и стил в едно.

Разнообразието е голямо, а качеството безспорно. Доказателство са многобройните почитатели на марката, която е на онлайн пазара само от няколко месеца.

Детайлът, това е на което създателите на марката обръщат най-голямо значение. Защото малкият детайл прави една дреха това, което е. А това проличава още, при получаване на поръчаната дреха. Тя е обвита в невероятно красива сатенена опаковка, отново специално изработена за пазаруващите дами. 

Всички модели на марката можете да откриете на http://lila.style/ или на фейсбук страницата Lila style.

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.