Легендите кацат в Пловдив днес

Под небето

Едно от най-обичаните български музиканти за изминалите 40 години се събират в Пловдив за невероятен концерт, който ще се състои тази вечер в новата зала на Колодрума.

Музикантите, които създадоха „Легендите“  Константин Цветков от ФСБ, Константин Марков и Стенли от „Тангра“, Данчо Караджов, Митко Кърнев от Д2 и Любов Киров. Рокаджиите ще изпълнят новата зала с любима музика на поколения българи.

На музикалното събитие ще можете да чуете 25 златни български хита, сред които „След десет години“, „Оловният войник“, „Да те жадувам“, „Жулиета“ и куп други парчета, които ще ви накарат да настръхнете, спомняйки си първия път, в който сте ги чули по радиото.

Изключително интересна е размяната на роли на музикантите, които сме сигурни, че не сте очаквали. Това няма да е просто концерт, който ще чуете подготвения репертоар. Всички парчета ще звучат в оригинален аранжимент на Данчо Караджов, който ще изпълнява песните на ФСБ и Тангра. Стенли пък ще подготви песните на Д2, а Любо Киров ще бъде освен певец и барабанист. Китарите оставяме в ръцете на Митко Кърнев.

Легендите направиха жест и към младите банди, като поканиха едни от тийн любимците на Пловдив – Panic Station да свирят заедно с тях в Колодрума. Концертът ще започне точно в 20:30 ч.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.