Посрещнаха с питка, мед и сол новия директор на Старинен Пловдив

Актуално Градът Култура Новини

Богомил Грозев опита от питката, замесена рано сутринта в Стария град

С хляб, мед и сол посрещнаха в Балабановата къща в Старинен Пловдив новия директор на института Богомил Грозев. Журналистът от Нова телевизия пристигна в резервата заедно с кмета Здравко Димитров, зам.-кмета по културата Пламен Панов и общинския съветник Стефан Послийски на обявена с журналистите среща.

Те обаче поискаха кратка среща помежду си, преди да разговарят и с колегите от медиите. Служител на Старинен Пловдив го посрещна с питка, а пред журналистите, които попитаха дали са имали време, поради краткото обявяване на новия си шеф, разказа, че тя е замесена рано тази сутрин от самите тях.

На срещата присъстваха и временно изпълняващия директор в момента Рая Маринова, както и новият заместник на Грозев – реставраторът Елена Кантарева.

Очаквайте подробности!

Споделете ни във:

9 коментара за “Посрещнаха с питка, мед и сол новия директор на Старинен Пловдив

 1. Привет! Нека Гн. Грозев да си направи разходка и от другата страна на старият град! На Изток от Хисар Капия…/Маразлията/ П.Р. Славейков,
  ул. Макгахан…Да си носи фенерче обаче!

  1. Привет! Нека Гн. Грозев да си направи разходка и от другата страна на старият град! На Изток от Хисар Капия…/Маразлията/ П.Р. Славейков,
   ул. Макгахан…Да си носи фенерче обаче!
   А… и да пренареди калдъръма,че да не се спъне!
   Ако има куче,да го води с него ,че тук е тоалетната за всички кучета,котки и пияндета!
   Как да пиеш едно кафе…като ” от тази” страна на старият град,няма баровци и затова е изоставен! Да пие кафе в ” Аджисана”!
   Таме и чисто и осветено!

 2. Головодникът здравко. Прост, алчен и тъп. Гергов и домусов потриват ръчички, а пловдивчани духат супата. Каква гербобесепарщина ни е налегнала, а. Всичко ще оглозгат тия.

 3. След като ги нащракаш преди да ги публикуваш най-лесната работа в дигиталното фото е да им коригираш КОНТРАСТА.
  Срамота!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.