ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътКултураНовини

Захари Карабашлиев представя новата си книга на „Успешните“

Захари Карабашлиев ще представи в Пловдив новата си книга „Рана“ в рамките на „Успешните“. Събитието представя поредица срещи с известни хора от света на спорта, културата и обществения живот, които в непринуден разговор споделят с пловдивчани своята визия за успеха, за кариерата, творчеството и други теми. Захари Карабашлиев ще гостува в клуб “Fargo” тази вечер, 7 декември, от 18:30 часа. Това е последната за годината среща от поредицата „Успешните“.

Акцент в събитието ще бъде представянето на новата му книга „Рана“, която само преди броени дни спечели награда „Златен лъв“ в рамките на Международен панаир на книгата в НДК за най-добър издателски проект с най-голяма обществена значимост.

„Рана“ разказва за саможертвата – историята на бежанец от Одринска Тракия след Балканските войни и Елиза – генералска дъщеря, между които пламва любов в София. Книгата е номинирана от „Ozone.bg“ за „Книга на годината“ в категория „Сърцето на родната литература“, а самият Захари Карабашлиев в категория „Виртуозът в писането“.

Захари Карабашлиев е сред най-популярните български автори, а сред най-харесваните му романи са „Хавра“, „Опашката“ и „18% сиво“. Успешните се провежда с подкрепата на Община Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина