Петков: Истинската причина за вота на недоверие са четирима човека

Актуално Избори 2021 Новини
Кирил Петков

Премиерът назова Борисов, Пеевски, Митрофанова и Трифонов

„Истинската причина за вота на недоверие са четирима човека, които не са в пленарната зала“, каза премиерът Кирил Петков. Той добави, че това са Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, депутатът от ДПС Делян Пеевски, посланичката на Русия Елеонора Митрофанова и лидерът на ИТН Слави Трифонов.

„Г-н Борисов се страхува, че правосъдието ще дойде и до него. Г-н Пеевски се страхува, че неговите фирми няма да получат тези строителни милиарди, които той може би е договорил с някой друг в тази зала“, каза Петков.

„За хората, които досега предимно мълчаха – г-жа Митрофанова не е толкова страшна. Понякога може да не я слушате за всичко, което казва“, каза още премиерът, обръщайки се към депутатите от „Възраждане“. Той добави, че четвъртият човек е лидерът на ИТН Слави Трифонов.

Кирил Петков призова депутатите да не позволяват бъдещето на България да се решава от „четири есемеса на четирима човека, които не са тук“.

Източник: svobodnaevropa.bg

Споделете ни във:

10 thoughts on “Петков: Истинската причина за вота на недоверие са четирима човека

  1. какво ви чака горните лумпени, хабер си нямате. Като ви спретнат една правителство на Буци Чекмеджанов, Пеевски и руския агент Копейкин.

  2. Истинската причина за вота на недоверие е самия Петков – нарушител на законите и конституцията на РБ.Доказан нарушител,син на агент на ДС.Вълкът козината си мени но нравът -не, е казал народът.Няма място за коментар.

  3. А турците от Дъ Пъ Съ ще защитят ли интересът ви?Може би Копейкин ще ви защити?Възможно е и Боко да защити интересите ви.Ибрика от Учин дол и той ли е защитник.И преди да си изхвърлите мизерията ще кажа че не симпатизирам на нито една партия

  4. Истинската причина е, че вие не защитавате интересите на България, а нечии други! Това го показахте много пъти! Вие сте кукли на конци! А от такава политика България е най-бедната и най-корумпирана държава в Европа! Вие не променихте с нищо досегашния модел!

  5. Истинската причина е, че вие не защитавате интересите на България, а нечии други! Това го показахте много пъти! Вие сте кукли на конци! А от такава политика България е най-бедната и най-корумпирана държава в Европа! Вие не променихте с нищо досегашния модел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.