Премиерът на поредна инспекция по пътя Пловдив – Асеновград

Градът Новини

Министър – председателят Бойко Борисов пристига на поредната инспекция по ремонта на пътя Пловдив – Асеновград, съобщиха от Областна администрация.

Припомняме, че ремонтът на шосето – убиец стартира през 2017 година и още не е приключил. Преди няколко дни, докато проверяваше строителните дейности по АМ “Хемус”, премиерът коментира, че Пловдив се задъхва. По думите му, не се ли направи Околовръстното до “Скобелева майка”, градът ще колабира. Борисов е категоричен, че за такъв огромен град мостовете са недостатъчни.

Споделете ни във:

3 коментара за “Премиерът на поредна инспекция по пътя Пловдив – Асеновград

  1. Айде червените тролове започнаха да завиждат. Когато нищо не се прави-лошо, когато се строи в града отново лошо. Няма угодия! Айде отивате при предишния кмет, които нищо не правеше!

  2. А това, че се изтрепаха в катастрофи толкова хора, вместо да се завърши пътя преди половин година, то той се завършва сега, за да може точно 2 дни преди изборите ББ да пререже ленти

    И това ако не е популизъм …

  3. Онзи ден в час пик “умните” светофари на Шести септември и Васил Априлов не работеха и … нямаше никакви задръствания 😀

    Та всичко е въпрос на възможности и начин на управление

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.