Митинг пред Общината подкрепя „БСП лява България” с № 22

Героите на деня

„Гласувайте с № 22” и „Победа за „БСП лява България” ще прозвучат край фонтаните пред Обшината, до фронт офиса на коалицията, в четвъртък, 2 октомври, от 18.00 часа.
Избирателите ще се срешнат с всички кандидат-депутати от пловдивската листа на „БСП лява България”. Ще чуят от първа ръка „ДА” на аргументите в подкрепа на силна, справедлива и социална държава с № 22.
Ще чуят и ”НЕ” на ГЕРБ, на тяхното служебно  правителство и на техния президент. „НЕ” на увеличението на цените на тока. „НЕ” на милиарди нови дългове. „НЕ” на замразените социални плащания. „НЕ” на страха.
Заедно можем да победим на 5 октомври, с активност и вот за „БСП лява България” с №22 в интегралната бюлетина – този призив ще обедини участниците в митинга на 2 октомври, четвъртък от 18 часа пред Общината.

Водачът на червената пловдивска листа Георги Търновалийски продължава срещите си с пловдивчани – очи в очи, на 2 октомври в район Централен.

В четвъртък кандидатът за депутат Атанаска Тенева  ще се срещне със сдружение „Мара Тотева” в зала „Берьозка” в 15 часа.

Продължават и срещите и във фронт офиса с № 22 на Главната. Преди обяд от 10.30 и след обяд от 17.00 часа. Там, до деня на изборите, ще е и документалната изложба „НРБ – социализъм в действие”.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.