По паркирането ще ги познаете: Епизод 2

Актуално Градът Новини Под ножа
неправилно паркиране

Служители на общината ли са Владимир Кисьов и Константин Георгиев?

Приближените до Зико вече не спират в пешеходната зона до кметството, но паркират на паркоместата на общината

„По паркирането ще ги познаете”. Така озаглавихме материал от миналата седмица, в който онагледихме как двама от най-приближени до кмета Здравко Димитров хора- общинските съветници Владимир Кисьов от ВМРО и Константин Георгиев от Кауза Пловдив спират демонстративно автомобилите си в пешеходната зона до общината.

Паркирането миналата седмица
Гледка от днес

Те имат право да паркират в района на РТЦ-Пловдив заедно с още над 550 притежатели на талон за зоната, но очевидно са решили, че имат повече права от тях, за да си позволяват да стигат с колите си до самото кметство.

Текстът на Под тепето от миналата седмица явно е дал резултат. Днес наша проверка установи, че на забранената за паркиране зона автомобили няма. Случайно обаче установихме и нещо друго…

Колите на Кисьов и Георгиев на отредените за общински служители паркоместа днес

Зико, Владимир Кисьов и Константин Георгиев явно отново имаха традиционната си обедна оперативка, за да чертаят бъдещето на Пловдив. Този път общинските съветници се бяха „намърдали” на паркоместа, отредени единствено за служители на Община Пловдив. Двамата нямат право и на това. Освен ако не са започнали работа в администрацията и вече например са назначени официално за съветници на кмета. Ако е така, те трябва да подадат оставки като общински съветници.

Редно е да подчертаем, че по време на официалните кметски оперативки в общината дори районните кметове не спират на запазените за общинските служители няколко паркоместа. Защото спазват правилата. Правила обаче очевидно не съществуват за участниците в приятелските оперативки на кмета. Тях по паркирането ще ги познаете.

Споделете ни във:

6 thoughts on “По паркирането ще ги познаете: Епизод 2

  1. Ще спират естественно защото сигурно имат работа с администрацията. Нали са съветници.

  2. Показаните на първата снимка сгради на Училище (с жилище за байчото, физ-салон и двор) както и на елегантния в стил „баухауз“ Граждански Клуб следва да се възстановят като имоти на Града.

    Непотребната в 21-ви век заплатаджийница „РТЦ“ да се закрие или свие – никой не им слуша радиоточките нито им гледа ТВ-то в епохата на Кабел и Интернет. Забраните „пазете тишина“ наоколо да отпаднат, няма нужда да им ходим „на пръсти“ така както при другите студиа (Радецки до Руски).

    Абсурдните АНТЕНИ от скалата на Сахат Тепе да се махнат до чисто: по покривите да забелязвате ТВ антени да им ловят сигнала?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.