АктуалноГрадътКултураМненияПод ножа

Светлана Куюмджиева няма да присъства на сесията, на която ще разглеждат предложението за освобождаването ѝ

За мен всичко е един пълен абсурд. И е обидно- според дневния ред първо да се отчета, после да ме уволнят, коментира само артистичният директор на „Пловдив 2019”

Иво Дернев

Артистичният директор на фондация „Пловдив 2019” се въздържа от коментар относно предстоящата извънредна сесия на общинския съвет за дейността на ОФ-то. Последната от общо трите точки в дневния ред е разглеждането на предложение за отстраняването й от длъжност.

„Няма какво да кажа. За мен всичко е един пълен абсурд. И е обидно- според дневния ред първо трябва да се отчета, а после да ме уволнят”, каза само Светлана Куюмджиева. И дебело подчерта, че няма да присъства на извънредната сесия.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

    1. Мамин инджинеринг ИМПЕРИАЛист бидейки САМО ПРЕДСЕДАТЕЛ =топ не го гърми, он е НАД кухненските подробности, един вид Почетен Doctor Honoris Causa; докато г-цата цицала ДИРЕКТОРСКА ЗАПЛАТА повече от месец (?!?) е отговорна за плануване на „проекти“-маймунджулуци в „програма“ и изгАзици, така както и за реализирВането им със кулТурски ефект (и то не само по нейна си преценка, а по консенсус на КТрегерите).
      Издънката с КулаНаБоливард (за моя сметка!) беше предостатъчна: тази е една БИВША

  1. Абе Иво бре, Дерневе, що за „…предложението за оставката…“ си турил в заглавието? В Език Свещен такова чудо нЕма.
    ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА УВОЛНЕНИЕ – да.
    ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ – да, ако си по-срамежлив.
    Г-цата явно не ще и да ЧУЕ ЗА ОСТАВКА, тя си се харесва и си иска директорска заплата (-две, ако може!), но оставака няма да се случи; вижте там, поблагодарете й па й предложете ЗАСЛУЖЕН ОТДИХ.

  2. ТАЗИ „ДИРЕКТОРКА“ МАЙ НЕ УМЕЕ ДА РАЗСЪЖДАВА ЛОГИЧНО (ПРЕКАЛЕНО „АРТИСТИЧЕСКИ“? МАХМУРЛИЯ? НА КАКВО СИ, МАРИ?) цит.: „И е обидно- според дневния ред първо трябва да се отчета, а после да ме уволнят“ = амчи то т’ва си е кристалната логика, точно т’ва значи ОТЧЕТ – не значи да последват бурни нестихващи аплодименти непременно, както при др. Т. Ж., не ли?
    ОТЧЕТ не можеш да откажеш, щом си цицала директорска заплата повече от месец.
    ЗАСИРАНЕ на ЕСК’19 ако се установи, даже индженеринг ИМПЕРИАЛистът не може (не ще!) да те отърве.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина