АктуалноВластГласовеМненияНовини

Премиерът инспектира ремонта на Асеновградско шосе след откриване на нов завод

Бойко Борисов откри ново предприятие за производство на компоненти за автомобилната индустрия в Пазарджик

Министър-председателят Бойко Борисов ще испектира ремонта на Асеновградско шосе дни преди официалното откриване на реконструирания път. Преди това премиерът  участва в церемонията по откриването на 13 000 кв. м. нови производствени площи в Пазарджик на предприятие за производство на компоненти за автомобилната индустрия.

„Дълги години се говореше за ниска квалификация и ниско обучение – факт е, че се откриват нови заводи – в Кърджали, Русе, Шумен. Така, че благодаря на работниците за техния труд. Когато цифрите и фактите говорят – по-добре да замълчат нашите опоненти“, каза министър-председателят.

С разширението на производството заявката на компанията е до края на годината да назначи 1 000 нови служители.

Премиерът Борисов направи и инспекция на инфраструктурни проекти в Пазарджик и подчерта важността на обходните пътища за индустрията. От АПИ предвиждат цялостен ремонт на път II-37 Панагюрище – Пазарджик – Пещера – Батак, който не е основно ремонтиран от изграждането си, както и проект за изцяло ново трасе на околовръстния път на Пазарджик, което да изведе напълно тежкият трафик от урбанизираните територии.

Снимки: Правителствена пресслуба

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина